Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ASSELT.


 

Mulder, Gerhardt - Yar, strijd der Giganten (roman over de olifant Yar, die samen met zijn familie leeft op de Oost Afrikaanse savanne)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mulder, Gerhardt - Yar, strijd der Giganten (roman over de olifant Yar, die samen met zijn familie leeft op de Oost Afrikaanse savanne)
Schrijver: Mulder, Gerhardt
Titel: Yar, strijd der Giganten (roman over de olifant Yar, die samen met zijn familie leeft op de Oost Afrikaanse savanne)
ISBN: 9789055132881
Uitgever: Verba, uitgeverij
Bijzonderheid: 1997, Gebonden met stofomslag, 84pp, goed
Prijs: € 4,50
€ 3,85
Meer info In deze prachtige roman wordt het verhaal verteld van de olifant Yar, die samen met zijn familie leeft op de Oost Afrikaanse savanne: een aangrijpende roman, die u meesleept in Yar's avonturen en de gevaren die hem bedreigen. Yar's vijand is de Hollandse jager Tjalling van Havezathe, die in Braziliƫ op krokodillen jaagde en nu gewetenloos jacht maakt op ivoor. Het fatale treffen vormt de geweldige climax van het boek. De meedogenloze jacht sleurt de lezer mee in het avontuur. Ontroerende, schokkende en humoristische beelden geven op duidelijke wijze Gerhardt Mulder's liefde voor Afrika weer, zijn fascinatie voor de olifant en de weerzin voor het stropen van ivoor.
Boek bekijken

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.