Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ASSELT.


 

Wallace, Irving - Het Woord / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wallace, Irving - Het Woord / druk 1
Schrijver: Wallace, Irving
Titel: Het Woord / druk 1
ISBN: 9789027493927
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheid: 1e druk 1985, paperback, 521pp, goed
Prijs: € 2,95
€ 6,95
Meer info Tussen de ruïnes van de oud-Romeinse zeehaven Ostia Antica ontdekt een Italiaanse oudheidkundige een papyrusrol uit de eerste eeuw na Christus. De inhoud blijkt te bestaan uit een in het Aramees geschreven Evangelie van de hand van Jacobus, Jezus' jongere broer. Dit geschrift, dat een verrassend nieuw licht werpt op de figuur van Jezus, blijkt zeer ingrijpende gevolgen te hebben voor een dubieus syndicaat van internationale bijbeluitgeverijen, waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Amsterdam.

Steve Randall, een cynische jongeman uit New York, wordt door deze organisatie in dienst genomen om dit vernieuwde Nieuwe Testament op een commerciële wijze internationaal te introduceren.

Nauwelijks is hij begonnen met dit evangelie op authenticiteit te onderzoeken of hij raakt reeds verstrikt in een web van intriges, waarbij een volkomen losgeslagen ex-non, een merkwaardige Nederlander, een kreupele secretaresse, de abt van een klooster en een Duitse drukker een rol spelen.

Verbeten werkt Randall echter verder en in zijn jacht naar de waarheid en succes stelt hij zelfs zijn innige verhouding met de hartstochtelijke dochter van de archeoloog, Angela Monti, in de waagschaal om te slagen. Ten slotte vindt hij het spoor van de duistere figuur die de waarheid over het nieuwe evangelie kent - een misdadiger, een gek of een genie?
Boek bekijken

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.