Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ASSELT.


 

Thys, Guido - Voorbij de economische crisis! - Wat succesvolle ondernemers al jaren weten en vooral: wat ze eraan gedaan hebben. Met werkboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thys, Guido - Voorbij de economische crisis! - Wat succesvolle ondernemers al jaren weten en vooral: wat ze eraan gedaan hebben. Met werkboek
Schrijver: Thys, Guido
Titel: Voorbij de economische crisis! - Wat succesvolle ondernemers al jaren weten en vooral: wat ze eraan gedaan hebben. Met werkboek
ISBN: 9789082028225
Uitgever: De Dwarsdenkerij
Bijzonderheid: 6e druk 2016, paperback, 142pp, ALS NIEUW
Prijs: € 4,95
€ 3,85
Meer info Bedrijven en organisaties hebben even jaar lang op een spook gejaagd.
Al die tijd heeft iedereen gedaan wat altijd geholpen heeft om het economische tij te keren, maar nu lukt het niet.
Wat is dan de simpelste verklaring? Dat we te maken hebben met een heel, heel, heel speciale economische crisis waar we niks van snappen en waar we niet van weten hoe lang ze nog duurt, zoals de economen beweren? Of dat we niet uit de crisis raken omdat de instrumenten die we altijd met succes hebben ingezet de klus niet meer kunnen klaren?
Verdienmodellen, bedrijfsstructuren, ketensamenwerkingen, managementinstrumenten, distributieconcepten, communicatiemodellen, strategieƫn, etc.: onder druk van de informatierevolutie zijn ze aan het einde van hun levenscyclus aanbeland.

Toch zijn er momenteel heel veel succesvolle ondernemingen en organisaties. Altijd om dezelfde reden. Ze realiseren de ene doorbraakinnovatie na de andere en hebben geen last van de zes mythes die ons denken en doen blokkeren.
Nee, dit is geen economische maar een systemencrisis. Nee, wat er speelt is geen overmacht. Nee, het waait nooit meer over. Nee, winst en marktwerking maken het niet beter. Nee, we kunnen niet blijven denken en doen zoals vroeger. Maar tegelijk: nee, al het oude hoeft niet op de schop.
In dit boek neemt Guido Thys u mee op een werkavontuur om meer waarde te creƫren dan ooit tevoren.

Guido Thys is bedrijfsverloskundige: hij helpt bedrijven en organisaties bij het ter wereld brengen van waarde. Met 16 boeken en meer dan 2.000 lezingen op zijn actief is hij een notoir dwarsdenker die eenvoudige en duidelijke boodschappen meegeeft waar niemand meer omheen kan.
Boek bekijken

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.