Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ASSELT.


 

Toonder, Maarten - Koning Hollewijn 2: De Kroonjagers + De Steen der Wijzen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Toonder, Maarten - Koning Hollewijn 2: De Kroonjagers + De Steen der Wijzen
Schrijver: Toonder, Maarten
Titel: Koning Hollewijn 2: De Kroonjagers + De Steen der Wijzen
ISBN: 9789060710647
Uitgever: Skarabee B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 184pp, paperback, goed
Prijs: € 4,25
€ 3,85
Meer info Marten Toonder, de meester van het beeldverhaal Olie B. Bommel heeft naast deze alom bekende figuur ook meesterlijke verhalen geschreven met als hoofdpersoon Koning Hollewijn. Koning Hollewijn zetelt op zijn troon en met minister-president Drs. Dreutel, detective Euvel en paleisbediende Plichtpleger beleefd zijne majesteit opnieuw de meest schokkende avonturen.

Er was eens een koning die Hollewijn heette. Toen hij pas aan de regering was, had hij het idee dat hij erop uit moest gaan om goede daden te doen maar daar was gelukkig al gauw een stokje voor gestoken. "Dat gaat volstrekt niet gebeuren sire"zei zijn eerste minister genaamd Drs. Dreutel "daden doen is voor een koning sterk af te raden".En hij leerde koning Hollewijn met tact en geduld niets te doen. Volstrekt niets. De vorst zat nu voortaan de hele dag rustig op zijn troon.met de tekenen van zijn waardigheid in de handen. Een mooi symbool van de natie. Hoe het kwam dat hij toch tot daden kwam en wat daarvan de gevolgen waren, zal het verhaal over koning Hollewijn ons leren.

De Kroonjagers:
In ‘De kroon jagers’ doet Troubelle zich voor als een verre nicht van koning Hollewijn. Wiebel vertrouwt het tweetal niet en komt er al snel achter dat zij en Alexander er op uit zijn om de waardevolle kroon van de koning te stelen. Gelukkig is er de oplettende hofdetective Euvel, die haar helpt om dit verhaal weer tot een goed einde te brengen.

De steen der wijzen:
De Steen der Wijzen is een legendarisch voorwerp, dat de bezitter in staat stelt goud te maken. Het stond ooit ook symbool voor het levenselixer en zelfs de filosoof Jung zag er de manifestatie in van het onderbewuste.

Tijdens een gevaarlijke zoektocht ontmoet Hollewijn diverse lieden, die allen beweren deze steen te bezitten, maar die waarde hechten aan iets totaal anders.
Boek bekijken

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.