Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Dam, Arend van & Wolf, Alex de - De liefste papa van de wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dam, Arend van & Wolf, Alex de - De liefste papa van de wereld
Schrijver: Dam, Arend van & Wolf, Alex de
Titel: De liefste papa van de wereld
ISBN: 9789026996887
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 2004, Gebonden, mooi exemplaar
Prijs: € 5,90
€ 4,25
Meer info Beertje wil buiten spelen met zijn vriendjes, ook al is het volgens vaderbeer tijd voor de winterslaap. Als hij moet gaan slapen, vindt hij zijn papa maar een stoute papa en gaat toch naar buiten! Op reis langs verschillende vriendjes komt hij achter typisch, bij die dieren passend 'vader'-gedrag. Zo leert papa Arend zijn kind vliegen en vangt vader Aap zijn aapje op als het gevaarlijk wordt. Als Beertje uiteindelijk weer bij zijn eigen hol en bij zijn eigen papa is, vindt hij hem toch wel de liefste papa van de wereld! In dit boek vertellen vooral de prachtige, lieve prenten het verhaal. Grote, met ecoline geschilderde prenten; door de treffende, zwarte tekenlijnen zijn veel details en gevoelens te zien. Typische eigenaardigheden van de getekende dieren komen in de prenten met humor terug. De tekst in korte zinnen is duidelijk en kent steeds dezelfde herhaling waardoor jonge kinderen vanzelf mee zullen 'lezen'. De directe rede is cursief gedrukt in een grijze letter; de weinige overige tekst is zwart. Het tegelijk gebruiken van zowel 'vader' als 'papa' is soms wat verwarrend. Schrijver en illustrator hebben al vele bekende titels op hun naam staan! Mooie uitgave over een thema en een verhaallijn die niet nieuw zijn! Vanaf ca. 3 jaar.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.