Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Velthuijs, Max en anderen - Alle dagen dierendag / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Velthuijs, Max en anderen - Alle dagen dierendag / druk 1
Schrijver: Velthuijs, Max en anderen
Titel: Alle dagen dierendag / druk 1
ISBN: 9789025834036
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheid: 2003, 76pp, Gebonden, h26xb22cm, verzamelbundel met bekende auteurs en illustratoren, 76 blz.
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Bundeling van zes gedichten, negentien verhalen en één stripverhaal die als centraal thema dieren hebben. Dit onderwerp is door een keur aan schrijvers en illustratoren, waarvan de meesten hun sporen in de jeugdliteratuur al ruimschoots verdiend hebben, op zeer uiteenlopende wijze uitgewerkt. De lengte van de verhalen is wisselend evenals de inhoudelijke moeilijkheidsgraad bijvoorbeeld de wens om een huisdier te hebben tot meer psychologisch getinte verhalen over het zich gewaardeerd en geliefd voelen door anderen. De illustraties in totaal verschillende stijlen en sferen voegen een extra dimensie toe aan deze zeer verzorgde en kwalitatief goed uitgevoerde uitgave. De lay-out is wisselend maar de bladspiegel is overal overzichtelijk. De omslag heeft een uitnodigend en fleurig karakter. Ondanks het feit dat ook eerder gepubliceerd werk is opgenomen, is deze bundeling buitengewoon geschikt als voorleesstof voor intensief gebruik in de thuis- of schoolsituatie voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.