Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Waechter, Friedrich Karl - Als je maar vrienden hebt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Waechter, Friedrich Karl - Als je maar vrienden hebt
Schrijver: Waechter, Friedrich Karl
Titel: Als je maar vrienden hebt
ISBN: 9789056379155
Uitgever: Lemniscaat/ De Soto Uitgeverij
Bijzonderheid: 2007, 40pp, Gebonden, met linnen rug, prima exemplaar
Prijs: € 5,50
€ 4,25
Meer info Een vissen-, een biggen- en een vogelechtpaar voeren een discussie met hun resp. kinderen Flip, Babs en Pietje, die klagen over het feit dat zij enige kinderen zijn. De oplossing is dat deze drie vriendjes worden. De tekst bestaat v.n.l. uit dialogen en wordt geillustreerd door prachtige, grote Burninghamachtige tekeningen. Vier bladzijden zijn bedrukt met uitknipplaatjes, zodat kinderen de drie vriendjes spelletjes kunnen laten doen. Het boek komt echter net zo goed tot zijn recht zonder deze kreatieve bezigheid. Voor kleuters een fijn vertel- en kijkboek; goed leesbaar voor 7- tot 9-jarigen.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.