Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bergman Boeken.


 

Dahl, Sophie - Onder volwassenen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dahl, Sophie - Onder volwassenen
Schrijver: Dahl, Sophie
Titel: Onder volwassenen
ISBN: 9789049999155
Uitgever:
Bijzonderheid: 2007, paperback
Prijs: € 6,00
€ 3,85
Meer info Voor Kitty is opgroeien in Hay House op het Engelse plattland temidden van haar grootouders en allerlei extravagante bezoekers hemels. Maar voor haar moeder, de rusteloze Marina, een spontane schoonheid met zilveren ogen en een passie voor schilderen, biedt dit comfortabele nest niet de spanning en het avontuur waar ze steeds weer naar op zoek is.
Swami-ji, de goeroe van Marina, raadt haar aan haar heil in New York te zoeken. De familie wordt ontwricht en Kitty blijft ontheemd achter op een kleurloze kostschool. Al snel raadt de goeroe Marina aan het gezin te herenigen en komt Kitty weer bij haar moeder wonen.
Maar Marina blijft Kitty mee op sleeptouw nemen van New York naar Engeland en betrekt haar kinderen bij al haar dubieuze relaties. Kitty wordt vijftien en moet een keuze gaan maken. blijft ze gevaarlijke spelletjes spelen en onder volwassenen verkeren,of is het tijd om voor zichzelf te kiezen?
Boek bekijken

Bergman Boeken uit Alkmaar

particulier
Verzendkosten voor brievenbuspakjes € 3,85. Grotere of meerdere boeken kunnen voor € 4,15 naar een DHL afhaalpunt verzonden worden. Boeken kunnen ook opgehaald worden in Alkmaar als u in de buurt woont. Zo spaart u verzendkosten uit! Naar België zijn de verzendkosten € 8,15

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.