Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bij tij en ontij.


 

Zipperer, Paul - Die Chocolade-Fabrikation. Praktisches Handbuch für die Darstellung sämtlicher Cacaopräparate nebst Beschereibung der hiebei zur Verwendung kommenden Rohstoffe und Maschinen mit einer Anleitung zur Prüfung der Rohstoffe und fertige Präparate....

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Zipperer, Paul
Titel: Die Chocolade-Fabrikation. Praktisches Handbuch für die Darstellung sämtlicher Cacaopräparate nebst Beschereibung der hiebei zur Verwendung kommenden Rohstoffe und Maschinen mit einer Anleitung zur Prüfung der Rohstoffe und fertige Präparate....
ISBN:
Uitgever: Berlin Fischer 1889
Bijzonderheid: Cloth binding, 19 cm, 181 pp. Ills.: black and white illustrations. Upper spine abit damaged. Cond.: goed / good.
Prijs: € 100,00
Boek bekijken

Bij tij en ontij

zakelijk

Bij tij en ontij uit Kloosterburen

Logo Bij tij en ontij

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.