Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bij tij en ontij.


 

Wright, Jeni & Eric Treuille - Le Cordon Bleu. Handboek kooktechnieken. Met meer dan 200 recepten van's werelds beroemdste kookschool

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wright, Jeni & Eric Treuille
Titel: Le Cordon Bleu. Handboek kooktechnieken. Met meer dan 200 recepten van's werelds beroemdste kookschool
ISBN:
Uitgever: Alphen ICOB 2011
Bijzonderheid: Hardcover met stofomslag, 28 cm, 351 pp. Ills.: kleurenillustraties. Cond.: zeer goed / very good. ISBN: 9789061138327.
Prijs: € 22,50
Boek bekijken

Bij tij en ontij

zakelijk

Bij tij en ontij uit Kloosterburen

Logo Bij tij en ontij

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.