Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bladaaltje.


 

Peters, Karin - Verborgen verleden / bevat: als de hyacinten bloeien; Geheim verleden; Sporen uit het verleden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Peters, Karin - Verborgen verleden / bevat: als de hyacinten bloeien; Geheim verleden; Sporen uit het verleden
Schrijver: Peters, Karin
Titel: Verborgen verleden / bevat: als de hyacinten bloeien; Geheim verleden; Sporen uit het verleden
ISBN: 9789024288342
Uitgever: Uitgeverij Voorkeurboek
Bijzonderheid: 2003. gebonden met so, 512 blz, in zeer goede staat, blz 1 is eruit gehaald.
Prijs: € 3,50
Meer info ALS DE HYACINTEN BLOEIEN Op een prachtig landgoed in Overijssel groeien de zusjes Jacinthe en Anne-Merel Elshout zorgeloos op. Als hun ouders verongelukken blijkt dat ze slechts schulden hebben geërfd en zijn ze genoodzaakt het landgoed te verkopen. Jacinthe kan het niet verkroppen en hoopt op 'een rijke partij' voor haar, maar Anne-Merel deelt de dromen van haar zus niet en probeert de draad op te pakken. Ze wordt verliefd op Mark en het geluk lijkt haar toe te lachen. En Jacinthe? Kan zij het geluk vinden?

In GEHEIM VERLEDEN stort Marlises wereld in, als ze na een aanranding zwanger blijkt te zijn. Ze wordt ontslagen en is ten einde raad. Het verschil met de rijke Evaline Berkenhorst, die ook zwanger is, is op het eerste gezicht schrijnend. Marlise bevalt van een gezonde tweeling, een zoon Nils en een dochter Ninian, maar Evalines kindje overlijdt bij de geboorte. Dan rijpt er in de geest van Evaline een vreselijk plan, waar Marlise geen weet van heeft.

In het vervolgdeel, SPOREN UIT HET VERLEDEN lezen we hoe het verder gaat met de tweeling. Ninian is met haar familie aanwezig op de begrafenis van haar grootmoeder, als Robin Berkenhorst binnenstapt. In de oorlogsjaren komen ze elkaar regelmatig tegen. Ninian zit in het verzet en roekeloos als ze is, trotseert zij het gevaar. Maar ook na de oorlog blijven sporen uit het verleden een stempel drukken op hun levens.
Boek bekijken

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.