Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bladaaltje.


 

Oosterbroek Dutschun Graaf Ooms - Heldenmoed en hartstocht 3 boeken in één bundel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oosterbroek Dutschun Graaf Ooms - Heldenmoed en hartstocht  3 boeken in één bundel
Schrijver: Oosterbroek Dutschun Graaf Ooms
Titel: Heldenmoed en hartstocht 3 boeken in één bundel
ISBN: 9789021000596
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheid: 1990, 510pp, geobnden met stofomslag, als nieuw
Prijs: € 4,50
Meer info Omnibus waarin opgenomen Mijn Oom Albert van Annie Oosterbroek-Dutschun, Water over Holland van J.W. Ooms en Geluk gaat eigen wegen van Anke de Graaf.

Mijn Oom Albert: Anja is een jonge vrouw bij wie de sfeer thuis wordt bepaald door de ondergrondse strijd tegen de Duitsers. Langs diepe wegen wordt Tanja gevoerd naar dat ene dat door alle tijden heen toch zegeviert: de liefde. Deze dramatische roman confronteert ons met verbittering en haat, moed en zelfopoffering, maar ook met de tederste gevoelens van ons hart.

Water over Holland: Als de Duitsers tijdens de donkere oorlogsjaren de polder Alblasserwaard onder water dreigen te zetten, stelt Jan Maarten Aantjes een heldendaad; tot ontzetting van zijn geliefden. Een rauw, oprecht en ongelofelijk boeiend verhaal.

Geluk gaat eigen wegen: In de laatste oorlogswinter komt de verliefdheid op een onderduiker Jittie duur te staan: hij verdwijnt in een concentratiekamp, maar zij blijkt van hem in verwachting te zijn. Jaren van twijfel en geluk volgen, tot de doodgewaande vader van haar kind opeens voor haar staat.
Boek bekijken

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.