Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bladluys.


 

Bergen, A. van - Werk of gekkenwerk / ideeen en tips voor een leven in balans / = Ideeën voor een leven in Balans

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bergen, A. van - Werk of gekkenwerk / ideeen en tips voor een leven in balans / = Ideeën voor een leven in Balans
Schrijver: Bergen, A. van
Titel: Werk of gekkenwerk / ideeen en tips voor een leven in balans / = Ideeën voor een leven in Balans
ISBN: 9789027472243
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheid: 176pp
Prijs: € 6,50
€ 3,85
Meer info uitstekende staat & uit dier- en rookvrij huishouden. Aanrader! Ideeën voor een leven in Balans [Geldgekte - Stress - Time Management

Waarom draait het leven in een rijk land helemaal om werk? Waarom staat werk op een voetstuk? Waarom zijn we constant buiten adem? En hoe zorgen we dat werk weer een gezonde plaats inneemt in ons leven en dat we weer tijd krijgen om te leven? 'Werk of gekkenwerk' gaat over de verafgoding van werk. Aan de hand van zes thema's verklaart Annegreet van Bergen de huidige werkgekte en bespreekt ze begrippen als burn-out en tijdgebrek. De zes thema's die aan de orde komen zijn:
1. De geldgekte
2. Spitsuur in het leven
3. Uitdijende werktijden
4. Te veel van het goede: stress
5. Het gezonde leven
6. Time management

Als econome heeft Van Bergen een zakelijke kijk op organisaties en werk, maar zij verliest allerminst uit het oog hoe mensen daarbinnen op een prettige manier kunnen (over)leven. Zij doet waardevolle suggesties om de werkgekte buiten de deur te houden.
Boek bekijken

Bladluys uit Almelo

particulier

Logo Bladluys

Nederlandse, Duitse & Engelse boeken uit een rook- & diervrije opslag | Dutch, English & German books, from an animal-free, non-smoker storage | niederländische, deutsche & englische Bücher, aus einem tierlosen Nichtraucherhaushalt.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.