Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOEK-VOOR-BARTJE.


 

Kandinsky, Wassily (over); alleen tekst geen afb. - Kandinsky in het Museum Boymans - Van Beuningen, 1964. --- Betreft w.s. interne publ. (gestencild 7 pp. met aan bovenz. van iedere pp. het brievenhoofd van het Museum). Kartonnen platten (folioform.) en de titel op het voorplat in gouden belett.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kandinsky, Wassily (over); alleen tekst geen afb. - Kandinsky in het Museum Boymans - Van Beuningen, 1964. --- Betreft w.s. interne publ. (gestencild 7 pp. met aan bovenz. van iedere pp. het brievenhoofd van het Museum). Kartonnen platten (folioform.) en de titel op het voorplat in gouden belett.
Schrijver: Kandinsky, Wassily (over); alleen tekst geen afb.
Titel: Kandinsky in het Museum Boymans - Van Beuningen, 1964. --- Betreft w.s. interne publ. (gestencild 7 pp. met aan bovenz. van iedere pp. het brievenhoofd van het Museum). Kartonnen platten (folioform.) en de titel op het voorplat in gouden belett.
ISBN:
Uitgever: Museum Boymans - van Beuningen, Rotterdam.
Bijzonderheid: 1e (enige?) druk, 1964. Beschreven worden de nieuw-verworven werken uit het Solomon R. Guggenheim-Museum, naast een beschrijving van Kandinsky`s leven en werk. [verz.k. Ned.: 3,84 euro]; Belg.: 7,75 euro].
Prijs: € 8,00
Meer info Zie ook de foto`s.
Boek bekijken

BOEK-VOOR-BARTJE

particulier

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.