Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOEK-VOOR-BARTJE.


 

Czarnecki, Zygmunt (e.a.) tekst; Siwek, Wladyslaw (illustraties). - Ptaki Europy. --- 1e druk, 1991. Prachtig gebonden boek over de Europese vogels. In de Poolse taal met de latijnse naam voor de vogels. Verdeeld over 96 hoofdstukken met meer dan duizend afb. in kleur van vogels in rust en in vlucht. 228 pp.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Czarnecki, Zygmunt (e.a.) tekst; Siwek, Wladyslaw (illustraties). - Ptaki Europy. --- 1e druk, 1991. Prachtig gebonden boek over de Europese vogels. In de Poolse taal met de latijnse naam voor de vogels. Verdeeld over 96 hoofdstukken met meer dan duizend afb. in kleur van vogels in rust en in vlucht. 228 pp.
Schrijver: Czarnecki, Zygmunt (e.a.) tekst; Siwek, Wladyslaw (illustraties).
Titel: Ptaki Europy. --- 1e druk, 1991. Prachtig gebonden boek over de Europese vogels. In de Poolse taal met de latijnse naam voor de vogels. Verdeeld over 96 hoofdstukken met meer dan duizend afb. in kleur van vogels in rust en in vlucht. 228 pp.
ISBN: 8385152016
Uitgever: Elipsa, Warszawa.
Bijzonderheid: 1e druk, 1991. Gebonden in fraaie geïllustreerde band. Prachtig lees- (Pools/Latijn) en kijkboek. [verz.k. Ned.: 4,60 euro; Belg.: 9,30 euro].
Prijs: € 10,00
Meer info Zie de foto`s voor meer info over inhoud en kwaliteit.
Boek bekijken

BOEK-VOOR-BARTJE

particulier

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.