Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOEK-VOOR-BARTJE.


 

Anders, Teun (e.a. redactieraad). Kraayeveld, Ronald (inleiding). - Dutch illustration 1. [1991].

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anders, Teun (e.a. redactieraad). Kraayeveld, Ronald (inleiding). - Dutch illustration 1. [1991].
Schrijver: Anders, Teun (e.a. redactieraad). Kraayeveld, Ronald (inleiding).
Titel: Dutch illustration 1. [1991].
ISBN: 9072007077
Uitgever: BIS Publishers, Amsterdam.
Bijzonderheid: 1e druk, 1991. Gebonden in fraaie bewerkte linnen band. Inhoud in zeer goede staat. Naam op binnenzijde schutblad. Geen onderstrepingen. 215 pp. en 9 pp. advertenties. [verz.k. Ned.: 4,60 euro; Belg.: 9,30 euro].
Prijs: € 6,00
Meer info Boek bevat de keuze uit het werk van Nederlandse illustratoren, waardoor toekomstige opdrachtgevers een indruk konden krijgen van de mogelijkheden.

Dit fraai verzorgde boekwerk is het eerste jaarboek van de Nederlandse illustratiekunst. Het werk van ruim honderd illustratoren wordt voorgesteld aan publiek, vakbroeders en mogelijke opdrachtgevers, elk met tenminste een maar vaak meer reproducties in kleur en alle relevante gegevens over de kunstenaar en zijn werk. De selectie van de inzendingen wordt door elk van de acht juryleden in een korte inleiding verantwoord. De uiteindelijke keuze is in overzichtelijke hoofdstukken opgedeeld: commerciƫle illustratie (reclame), redactionele illustratie (boeken, tijdschriften, kranten), institutionele illustratie (drukwerk voor culturele centra, overheidsinstellingen etc.) en vrij werk. Het geheel vormt een min of meer representatieve dwarsdoorsnede van de vaderlandse illustratiekunst, bedoeld als visitekaartje voor binnen- en buitenlandse 'art agencies'. Deze representatieve functie komt tot uitdrukking in de zeer mooie, exclusieve vormgeving van het boek, waarvoor kosten, moeite noch subsidie zijn gespaard. Een aantrekkelijk ogend en welkome uitgave.

Zie ook de foto`s voor info over inhoud en kwaliteit.
Boek bekijken

BOEK-VOOR-BARTJE

particulier

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.