Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boek27.


 

Divani, R. - Verbeter de wereld ontdek je Zelf / ontdek je Zelf

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Divani, R. - Verbeter de wereld ontdek je Zelf / ontdek je Zelf
Schrijver: Divani, R.
Titel: Verbeter de wereld ontdek je Zelf / ontdek je Zelf
ISBN: 9789059111950
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 2007, 288 pp zgan
Prijs: € 6,50
€ 3,95
Meer info Verbeter de Wereld, Ontdek je Zelf gaat over spiritualiteit, bewustzijn en zelfontplooiing. Kort samengevat komt de boodschap van dit boek neer op: alles is bewustzijn, alles komt eruit voort en keert er weer naar terug.
Beschreven wordt hoe wij allemaal in eerste instantie bestaan uit bewustzijn, en hoe we daarmee kunnen omgaan. In het bijzonder wordt geprobeerd om de lezer inzicht te geven in zijn of haar eigen bewustzijn, en hoe dit de eigen waarneming stuurt en bepaalt. Op deze manier maakt iedereen zelf de wereld waarin hij of zij leeft!
Het boek geeft een aantal concrete invalshoeken (o.a. psychologie natuurwetenschappen, biologie, meditatie, wereldreligies) waarmee wordt aangetoond dat elke benadering op hetzelfde neerkomt: wijzelf en alles om ons heen bestaan uit bewustzijn, in al zijn facetten. Deze verschillende zienswijzen worden geïntegreerd tot één geheel van inzicht en kennis, dat kan worden aangewend voor het scheppen van een betere wereld - zowel voor het individu als voor de gehele samenleving.
Rico Divani is in het dagelijkse leven IT-deskundige en manager, werkzaam in het bedrijfsleven. Hij schreef dit boek over zijn persoonlijke ervaringen en inzichten.
Recensie(s)

Volgens Rico Divani is alles bewustzijn, komt alles daaruit voort en keert er weer naar terug. Inzicht in het eigen bewustzijn, zien hoe dit de waarneming stuurt en bepaalt, zijn de uitgangspunten van het boek. De auteur beschrijft hoe mensen hun bewuste en onbewuste kunnen vergroten, onder andere door Transcendente Meditatie die is gebaseerd op de Vedische traditie. Hieruit komen het boeddhisme en het hindoeisme voort. Het boek is helder geschreven en noemt een aantal concrete invalshoeken waarmee wordt aangetoond dat elke benadering - vanuit de psychologie, natuurwetenschappen, biologie, wereldreligies en meditatie - op hetzelfde neerkomt: wijzelf en alles om ons heen bestaan uit bewustzijn, in al zijn facetten. De diverse zienswijzen leiden tot inzicht en kennis die gebruikt kunnen worden voor het scheppen van een betere wereld, zowel voor het individu als voor de gehele samenleving. Rico Divani is IT-deskundige en als manager werkzaam in het bedrijfsleven. Zijn boek is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en inzichten.

Lennie Haarsma
Boek bekijken

Boek27 uit Steenwijk

zakelijk

Logo Boek27

Boekwinkeltje/BOEK27
We zijn een online 2e hands boekwinkel met een verzameling op het gebied van:
ART - GESCHIEDENIS - SPIRITUEEL - PSYCHOLOGIE - RELIGIE.
Reacties op uw bestelling/vraag meestal meteen, maar zeker binnen 24 uur! ( check spambox!!)
Na betaling wordt uw boek met zorg ingepakt en dezelfde dag of voor de eerst volgende lichting gepost, te volgen met track en trace..
U kan - indien gewenst - op uw bevestigingspagina de bestelling betalen met IDEAL.
Factuur? dit graag even vermelden bij de bestelling.
Wederverkoper?: mail ons uw verzendlabel en wij sturen het boek rechtstreeks naar uw klant.
Vermelde verzendtarieven gelden alleen voor verzending binnen Nederland!
Voor verzending naar België:
DPD pakket thuis bezorgd € 8,15
Afhalen is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.
Vriendelijke groet,
Martha Hartog
Koematen 27
8331TK Steenwijk
marthahartog@hotmail.com
Boek27.nl is een onderdeel van Hartog Steenwijk vof KvK 64956830
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.