Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekBundel.


 

Emile Barret - Le Corps Exhibitions - Un cabinet cartographique de signaletiques des corps" / Een hedendaagse atlas van het menselijk lichaamsproces.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Emile Barret - Le Corps Exhibitions - Un cabinet cartographique de signaletiques des corps" / Een hedendaagse atlas van het menselijk lichaamsproces.
Schrijver: Emile Barret
Titel: Le Corps Exhibitions - Un cabinet cartographique de signaletiques des corps" / Een hedendaagse atlas van het menselijk lichaamsproces.
ISBN:
Uitgever: Barret (2012)
Bijzonderheid: Hard cover, gebonden, 360 blz, Het boek is in goede staat, maar heeft beschadigingen op de voor- en achterzijde van de kaft. (zie foto's
Prijs: € 48,50
Meer info “Un cabinet cartographique de signaletiques des corps" / Een hedendaagse atlas van het menselijk lichaamsproces.

De lichaamsbegrippen, dat zijn de tentoonstellingen van het lichaam. / Zijn kritische verstaanbaarheid, zijn vorming van sociale voetafdruk, / De kromming van het geluid, van sternoclei-domastoïde geluid, / Van zijn orgasmes.

Reïncarnatie van onze principes, in glorie en ellende, / Mededogen en geweld, nabijheid en afstand, / Retroactions van afwijkingen en verschillen. / Een X-array-tabel. / Een nalatigheid. Een gereedschap. / Een laser extensie van de vingers.
Maar het echte lichaam bestaat niet in de voorstelling. / Elke voorstelling is een metafoor van het lichaam. / Elke voorstelling is een metafoor voor het leven.... (Emile Barret)

Het boek is in goede staat, maar heeft beschadigingen op de voor- en achterzijde van de kaft. (zie foto's) Omdat het boek heeft opengelegen tijdens een expositie is de binding wat opgerekt. Het boek is redelijk uniek en zeldzaam !
Boek bekijken

BoekBundel uit Lith

particulier

Logo BoekBundel

BoekBundel bevestigt bestellingen doorgaans binnen 1 tot 2 dagen. Heeft u niets ontvangen? Kijk dan in uw spambox.
Boek wordt na ontvangst van de betaling verzonden; verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
Bij bestellingen boven 35,- worden (binnen Nederland) geen verzendkosten gerekend.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.