Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boeken-hoop.


 

Baan, M., Koppelaar, J., Molenaar, P. - Kom en zie / deel 2 Opzoekende liefde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baan, M., Koppelaar, J., Molenaar, P. - Kom en zie / deel 2 Opzoekende liefde
Schrijver: Baan, M., Koppelaar, J., Molenaar, P.
Titel: Kom en zie / deel 2 Opzoekende liefde
ISBN: 9789050302555
Uitgever: J.J. Groen en Zoon
Bijzonderheid: 1993, paperback, In goede staat
Prijs: € 7,00
Meer info Opzoekende liefde is het tweede deel van de serie Kom en Zie, een uniek initiatief van twaalf predikanten uit verschillende richtingen binnen de Nederlandse Hervormde Kerk. Zij bieden in vier delen een begrijpelijke en boeiende uiteenzetting van de gereformeerde geloofsleer. Op deze wijze willen zij de lezer laten zien dat de leer van de Bijbel altijd vernieuwend en fris is en hopen zij misverstanden weg te nemen.
De serie is eenvoudig geschreven en bevat een heldere structuur, zodat de behandelde onderwerpen snel terug te vinden zijn. Op de tweede pagina vindt u een overzicht van de gehele serie. Kom en zie combineert het nuttige van een praktisch naslagwerk met het aangename van een prikkelend leesboek, dat zich niet zomaar opzij laat leggen. Als zodanig is dit een serie die in ieder gezin thuishoort. Evenals het eerste deel, Geen lust in onze dood, spoort Opzoekende liefde aan tot onderzoek, overdenking en gebed.

Dit tweede deel gaat over: 'De voorbeschikking', 'Het verbond' en 'De roeping/verkondiging'. Deze belangrijke, tere en helaas ook vaak mishandelde onderwerpen worden stap voor stap uitgelegd en dicht bij de lezer gebracht. Steeds laten de auteurs zien dat leer en leven bij elkaar horen. Door middel van tekstverwijzingen moedigen zij de lezer aan tot het onderzoek van Gods Woord en de belijdenisgeschriften.
Boek bekijken

boeken-hoop

particulier

boeken-hoop uit Katwijk aan Zee

Logo boeken-hoop

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.