Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Glanerbr.


 

Drion, Bettina (+ handtekening) - Porselein / druk 2 (herzien)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Drion, Bettina (+ handtekening) - Porselein / druk 2 (herzien)
Schrijver: Drion, Bettina (+ handtekening)
Titel: Porselein / druk 2 (herzien)
ISBN: 9789460680335
Uitgever: Marmer
Bijzonderheid: 2013, 2e herziene druk, 288pp, paperback, goede staat, gesigneerd (*)
Prijs: € 7,50
€ 4,20
Meer info Op naam en met persoonlijke boodschap gesigneerd door schrijver.
Boek bekijken

Boekenbeurs Glanerbr

Boekenbeurs Glanerbr uit Glanerbrug

Logo Boekenbeurs Glanerbr

Welkom in onze internetwinkel.
Jaarlijks houden we in Glanerbrug een grote beurs met boeken. De laatste jaren hadden we ruim 50.000 boeken uitgestald in de basisschool "de Troubadour" te Glanerbrug. De Boekenbeurs wordt altijd gehouden in het laatste (volledige) weekend in januari (dit wil zeggen, in het weekend van de laatste zondag in januari). De opbrengst van deze boekenbeurs komt al ruim 25 jaar ten goede aan 3 goede doelen.
De boeken die hier in deze webwinkel worden aangeboden zijn overgebleven van de boekenbeurs. Ons doel is om u eerst naar de boekenbeurs te krijgen om daar uw boeken te kopen. Menig boek zal daar ook goedkoper worden aangeboden.
Koopt u meerdere boeken van deze site of op een andere manier (er is ook een webwinkel op http://www.catawiki.nl/shops/BoekenBeursGlanerbrug), dan wordt daar 1 pakket van gemaakt en betaalt u maar 1x verzendkosten. Daarbij gaan we uit van de goedkoopste verzendmethode vermeerdert met ongeveer 25 cent aan verpakkingskosten.
Naast de factuur krijgt u ook een aantal foto's opgestuurd van de bestelling. Zo kunt u de bestelling controleren of alles voldoet aan de gestelde verwachtingen. U kunt daarna altijd uw bestelling aanpassen.
Meer informatie (o.a. over onze doelen) is te vinden op onze website www.boekenbeursglanerbrug.nl of neem contact met ons op via boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com.
Soms ontstaat er een discussie over de staat van een boek. Wij beoordelen de boeken als volgt:
Nieuwstaat.
Doen we niet meer aan. Na een aantal discussie is ons opgevallen, dat een boek na uitpakken al niet meer nieuw is. Hou het boek schuin tegen het licht en er is altijd wel een streepje, puntje, krasje, schaafplekje of iets dergelijks te vinden. Mocht er een boek door ons als nieuw zijn aangegeven, dan is deze voor mei 2020 als zodanig beoordeelt. Dit boek moet dan gezien worden als bijna nieuw.
Bijna nieuwstaat.
Voor de meesten onder ons is dit nieuw. Op een foto is niet te zien, dat er beschadigingen zijn, tenzij we het bij de omschrijving erbij zitten. Zo kan er een naam/adres in een nieuw boek zijn gezet, maar dit wordt bij de omschrijving vermeld. Staat het niet bij de omschrijving, dan is het ook niet aanwezig.
Goede staat.
Boek is heel erg mooi en toonbaar. Er kunnen leesvouwen in de rug zijn, maar dit zijn niet storend. Ook een iets holle rug, licht scheefgelezen of bruine vlekjes zijn mogelijk. Ook hierbij geldt dat er geen naam/adres in het boek staat tenzij het gemeld is bij de omschrijving.
Redelijke staat.
Boek is duidelijk gelezen of bevat duidelijke vouwen of gebreken. Rug kan leesvouwen bevatten die het boek niet mooier maken. Ook kan er in het boek geschreven zijn. Boek is echter wel heel. Scheuren groter dan 5 mm aan rug of omslag worden vermeld in de omschrijving.
Slechte staat.
Wordt er alleen opgezet als het boek zeldzaam is of waarvan het jammer is dat het wordt weggegooid. Zal niet vaak voorkomen.
Nogmaals ter geruststelling. Wat en hoeveel u ook bestelt. U krijgt altijd een foto van hetgeen u heeft besteld. Mocht er iets voor u dan nog niet duidelijk zijn, laat dit dan gerust weten. We sturen dan zo weer een foto op van hetgeen u wilt weten.
Tot slot nog even een opmerking. Wij hebben geen winkel. Alles is netjes opgeslagen bij iemand thuis. Helaas kan het dus voorkomen, dat een boek zoek raakt. Alvast onze excuses hiervoor. Het komt gelukkig niet vaak voor. Tot 2021 (start telling 2013) zijn er 13 boeken, 1 CD, 1 DVD, 1 beeldje en 1 vingerhoedje zoek geraakt op de ruim 11.528 items die zijn verkocht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.