Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Taylor, G. - De geheimen van Dan Brown

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Taylor, G. - De geheimen van Dan Brown
Schrijver: Taylor, G.
Titel: De geheimen van Dan Brown
ISBN: 9789022543641
Uitgever: Forum
Bijzonderheid: 206pp - In zeer goede staat - Past door brievenbus
Prijs: € 4,00
Meer info Wat staat er in zijn volgende bestseller?
Het gigantische succes van De Da Vinci Code van Dan Brown doet veel lezers met spanning uitzien naar zijn volgende boek, The Solomon Key. Aan de hand van de hints die Brown in interviews, op zijn website en op het oorspornkelijke omslag van De Da Vinci Code heeft achtergelaten, heeft Greg Taylor achterhaald waar dat volgende boek waarschijnlijk over gaat. En zo hebben we nu al de mogelijkheid alles over dit spraakmakende boek te lezen, nog voor het is verschenen.
De geheimen van Dan Brown onderzoekt de onderwerpen die hoogstwaarschijnlijk een rol spelen in The Solomon Key - zoals de stichters van de Verenigde Staten, de vrijmetselaars, en de leden van de Ku Klux Klan - opdat we een beter begrip krijgen van de feiten van Browns boek. Lees dit voor u The Solomon Key leest!
Zoals de rooms-katholieke kerk zeer ongelukkig was met De Da Vinci Code zo zullen ultraconservatieven heel ongelukkig worden van The Solomon Key.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.