Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Stewart, S. - In het rijk van Djenghis Khan / een reis onder nomaden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stewart, S. - In het rijk van Djenghis Khan / een reis onder nomaden
Schrijver: Stewart, S.
Titel: In het rijk van Djenghis Khan / een reis onder nomaden
ISBN: 9789045009315
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: Boek is als nieuw. 2003, 335pp
Prijs: € 7,00
Meer info In het rijk van Dzjenghis Khan beschrijft Stanley Stewarts reis door het oude Mongoolse rijk, van Istanbul naar het verre stamland van de Mongoolse Horden: een rit van meer dan vijftienhonderd kilometer te paard door onontgonnen land, temidden van nomaden voor wie reizen een manier van leven is.

Gedurende deze tocht vol onverwachte ontmoetingen en bizarre personen trekt hij door de woestijn en de bergen van Centraal-Aziƫ, door de Altaj en de rand van de Gobiwoestijn, naar de door de wind geteisterde graslanden van de steppen en de geboorteplaats van Dzenghis Khan.

Stanley Stewart schreef een aangrijpend avonturenverhaal en een levensecht portret van een middeleeuws land dat in de moderne wereld terecht is gekomen.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.