Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Östlundh, H. - Stank / literaire thriller

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Östlundh, H. - Stank / literaire thriller
Schrijver: Östlundh, H.
Titel: Stank / literaire thriller
ISBN: 9789078124108
Uitgever: De Rode Kamer
Bijzonderheid: 2007, paperback, 352blz - In goede tot zeer goede staat, alleen vouwsporen op kaft - Past in brievenbus
Prijs: € 10,00
Meer info Inspecteur Fredrik Broman is zojuist met zijn gezin van Stockholm naar het eiland Gotland verhuisd, waar hij zijn eerste zomer dienstdoet bij de recherche in Visby. Op een avond wordt hij gebeld door een oudere man die klaagt dat er bij het strand al een tijdje een fout geparkeerde Volvo staat met een skibox op het dak. Bij de auto ruikt het vreemd. Naar rottend zeewier.

Aarzelend en met een enigszins ongemakkelijk gevoel rijdt Fredrik naar het strand om een kijkje te nemen. De oude man blijkt gelijk te hebben. Er hangt een onaangename lucht rond de auto. Eén blik in de witte skibox is voldoende om te weten waar de stank vandaan komt. Er ligt een dode man in, of wat er van hem over is: hij ziet eruit als een geslacht dier.

Dit is het startsein voor een hectische jacht op een wrede moordenaar. In de krantenkoppen van die zomer verandert het anders zo paradijselijk Gotland in ¿Het eiland van de angst¿. En als Fredrik en zijn gezin beseffen dat die angst ook hun privé-leven binnendringt, verandert hun droom over Gotland in een nachtmerrie.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.