Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Nicklen, Paul - Aan het eind van de wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nicklen, Paul - Aan het eind van de wereld
Schrijver: Nicklen, Paul
Titel: Aan het eind van de wereld
ISBN: 9789048811779
Uitgever: National Geographic
Bijzonderheid: 2011, Gebonden, harde kaft, goede staat, vlekje op kaft, past in brievenbus
Prijs: € 10,00
Meer info Om de leefomstandigheden van de dieren in het ijskoude noorden van Canada - waar hij zelf ook opgroeide - te onderzoeken, reisde Paul Nicklen (1968) naar plekken waar geen mens heengaat. Hij kreeg vele ontberingen te verduren. Zo strandde hij ooit op een ijsschots, zakte diverse malen door het zee-ijs en had ontelbare keren bevriezingsverschijnselen. Die gedrevenheid is terug te vinden in zijn fotografie. Zijn boven- en onderwaterfoto's zijn allemaal prachtig, indringend of ongewoon. Nicklen laat in rauwe beelden zien hoe mooi en wreed de natuur is, hoe hard dieren moeten vechten om onder extreme omstandigheden de concurrentie en de mens te overleven.
Iedere fotograaf kan fascinerende losse beelden schieten, maar ware meesters onderscheiden zich door hun vermogen om een compleet verhaal te vertellen; met een begin, een midden en een einde. De fotografen van National Geographic kunnen dat als geen ander. In de serie Masters of Photography is het indrukwekkendste werk van de beste National Geographic-fotografen te zien.
Ze onderscheiden zich stuk voor stuk door hun ambachtelijke manier van werken, hun oog voor detail en hun gevoel voor het juiste moment. De boeken in deze serie geven een beeld van onbekende volken en culturen, dieren, natuur en wetenschappelijke prestaties.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2021 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten.