Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Wilson, R. - Tot zwijgen gedoemd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wilson, R. - Tot zwijgen gedoemd
Schrijver: Wilson, R.
Titel: Tot zwijgen gedoemd
ISBN: 9789023417927
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheid: 2005, 447pp, paperback, prima kwaliteit
Prijs: € 8,00
Meer info Mario Vega is zeven jaar oud als zijn leven voorgoed een andere wending krijgt: terwijl hij een nachtje bij de buren logeert, worden zijn ouders dood aangetroffen in hun huis. Men vermoedt een dubbele zelfmoord, maar inspecteur 'Jefe' Javier Falcón denkt daar heel anders over. In de warmte van zomers Sevilla begint Falcón zijn onderzoek. In zijn zoektocht naar de waarheid ontdekt Falcón dat alles met alles samenhangt en dat iedereen - ook hijzelf - een duistere kant heeft. 'We onderscheiden ons door wat we voor de wereld verborgen houden.'
Tot zwijgen gedoemd is een uitstekend geschreven, inktzwarte psychologische thriller en een buitengewone literaire detective. Met een groot menselijk inzicht en een melancholiek hart - eigenschappen die hij gemeen heeft met zijn charismatische hoofdpersoon 'Jefe' Falcón - legt Robert Wilson de menselijke zwakheden in een weerloze wereld bloot.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.