Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Schinharl C./Zipprick J. - De Zuid-Franse keuken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schinharl C./Zipprick J. - De Zuid-Franse keuken
Schrijver: Schinharl C./Zipprick J.
Titel: De Zuid-Franse keuken
ISBN: 9789043816977
Uitgever: Zuid Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheid: hardcover/200 pp/als nieuw/rijk geïllustreerd/ past door brievenbus
Prijs: € 7,50
Meer info De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: van de citroenbomen aan de Italiaanse grens tot de ansjovishandelaars aan de Spaanse grens, langs geurige olijfolie, uitstekende wijnen, smakelijke worst en verse oesters, dwars door drie regio's die allemaal hun eigen identiteit hebben. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie streken: de Provence, de Cote d'Azur en de Languedoc-Roussillon.
Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcreme met frambozen...
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.