Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Cowan, F. - Fantasywerelden tekenen & schilderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cowan, F. - Fantasywerelden tekenen & schilderen
Schrijver: Cowan, F.
Titel: Fantasywerelden tekenen & schilderen
ISBN: 9789057647444
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheid: paperback/121 pp/als nieuw/rijk geïllustreerd/past door brievenbus
Prijs: € 8,00
Meer info Fantasy, mythen en verhalen bieden ons een andere manier om naar de wereld te kijken. Deze verhalen nodigen ons uit om onze verbeeldingskracht te gebruiken en om het onvoorspelbare, onbeheersbare en onbekende te begrijpen. De taak van de kunstenaar is om het publiek te verbazen en verrassen, om nieuwe inzichten maar ook andere versies van klassieke beeldtaal en formules van mythen te bieden.
Fantasy werelden tekenen en schilderen is de ultieme en complete gids voor het tekenen en schilderen van de wonderlijke karakters, beesten en landschappen die de fantasiewerelden vormen. Elk mogelijk onderwerp wordt in dit boek op dubbele pagina's door middel van praktische instructies, werkschetsen en stap-voor-stapillustraties verkend. Het geeft nadere instructies voor het schilderen van realistische details zoals gezichtsuitdrukkingen, beweging, huid en haar, kleding, wapens en sieraden, en de traditionele en digitale media komen uitvoerig aan bod. Ook bevat het boe
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.