Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Havard, C. - Dieren aan kinderen verteld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Havard, C. - Dieren aan kinderen verteld
Schrijver: Havard, C.
Titel: Dieren aan kinderen verteld
ISBN: 9789020963335
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheid: 2005, 75 pp, gebonden, prima kwaliteit
Prijs: € 10,00
Meer info Fascinerende foto's tonen dieren in hun natuurlijke omgeving: een tijger in gevecht met een andere tijger een neusaapje dat van de ene boom naar de andere springt Met boeiende weetjes: een orang-oetan zoogt haar baby 3 à 4 jaar en begint dan pas aan een volgende zwangerschap
Om het leven van dieren te ontdekken, trek je best de wereld rond zodat je hun dagelijks ritme kunt begrijpen: de jacht, de opvoeding van de jongen, de vijandigheden, het solitaire leven of in groep, het spelen, het slapen... Ontdek dankzij de diverse foto's van Steve Bloom de giraffen in Kenya die in extreme omstandigheden leven, de poolberen in Canada die de ijsvlakte doorkruisen op zoek naar voedsel, de kraanvogels in Japan die dapper het gevecht aangaan om hun partner te verleiden... en nog vele anderen!
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.