Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Seelen P. - Citycinema Venlo Wat vooraf ging......

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Seelen P. - Citycinema Venlo Wat vooraf ging......
Schrijver: Seelen P.
Titel: Citycinema Venlo Wat vooraf ging......
ISBN: 9789490069148
Uitgever: Paul Seelen Productions
Bijzonderheid: hardcover/118 pp/rijk geïllustreerd/ als nieuw/past door brievenbus
Prijs: € 12,00
Meer info Wat vooraf ging...
"Daar ik kosten nog moeite gespaard heb, voor als 't ware mijn bezoekers te verassen, beveel ik mij een druk bezoek aan". In 1909 kondigt Joseph Caubo trots de 'première' van zijn nieuwe bioscoop aan. Het drukke bezoek komt er. Kinematograph, de eerste permanente bioscoop van Limburg, wordt een succes. Bijna honderd jaar heeft de bioscoop, beter bekend onder de naam 'City Theater', bestaan. Tot eind 2000 het doek valt...

De tijden van weleer herleven. "De City' is terug, op een nieuwe plek, onder 'oude' vertrouwde leiding: CityCinema aan de Picardie. Voor eigenaar Joep Caubo, achterkleinzoon van de oprichter, aanleiding de opmerkelijke geschiedenis van zijn bioscoopbedrijf te laten schrijven.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.