Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Andre Domine - EUROPESE SPECIALITEITEN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andre Domine - EUROPESE SPECIALITEITEN
Schrijver: Andre Domine
Titel: EUROPESE SPECIALITEITEN
ISBN: 9783895082351
Uitgever: Konemann Verlaggesellschaft
Bijzonderheid: harde kaft, gebonden, goede staat, past NIET in brievenbus
Prijs: € 9,00
Meer info Op 360 blz. met meer dan 1000 foto's krijgt u zo'n 1200 specialiteiten en 300 recepten voorgeschoteld. Dit boek geeft u inzicht in bier-, kaas- en broodsoorten, ontbijtrituelen, originele aspecten bij de bereiding van vlees en vis, leert u hoe u verfijnde sauzen kunt bereiden, desserts en cocktails kunt maken, geeft informatie over de visvangst en de rendierjacht en de distillatie van alcoholische dranken. Met behulp van de zorgvuldig geselecteerde recepten - die representatief zijn voor de keuken van een bepaald land - kunt u zelf de heerlijke gerechten bereiden.
De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. De voortreffelijke foto's, die vaak met behulp van gerenommeerde restaurants tot stand zijn gekomen, en teksten waaraan zorgvuldig onderzoek vooraf is gegaan, maken u vertrouwd met deze verleidelijke wereld vol tongstrelende hoogtepunten.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.