Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Strijbos, Eric, Posner, Bonnie - Dominicus landengids : Malta en Gozo

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Strijbos, Eric, Posner, Bonnie - Dominicus landengids : Malta en Gozo
Schrijver: Strijbos, Eric, Posner, Bonnie
Titel: Dominicus landengids : Malta en Gozo
ISBN: 9789025751296
Uitgever: Dominicus
Bijzonderheid: 2012, 250pp, paperback, goede staat, brievenbus
Prijs: € 7,50
Meer info Malta is niet groot, maar u kunt er alle kanten op: naast de rijke cultuur uit de tijd van de Maltezer ridders in Valletta en het verstilde, middeleeuwse Mdina, zijn er de levendige kustplaatsen voor wie graag aan het strand ligt of uitgaat. Wie zon wil en niets dan zon, komt hartje zomer, maar wie dingen doen en bekijken wil, komt in de rest van het jaar: van wandelen tot parasailing, van surfen tot duiken en bergbeklimmen.
Reizen is reizen in de tijd, zei een schrijver ooit. Zo maakt u op Malta wel tien tijdreizen tegelijk. U vindt er mysterieuze tempels uit de prehistorie, steden en paleizen uit de Middeleeuwen en de bussen uit uw jeugd. lnternetcafé en ezeltjes horen even veel bij het leven van alledag. Antieke vissersbootjes dobberen tussen futuristische catamarans.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.