Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Newell P - Keltische schatten / meditaties en gebeden voor iedere dag

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Newell P - Keltische schatten / meditaties en gebeden voor iedere dag
Schrijver: Newell P
Titel: Keltische schatten / meditaties en gebeden voor iedere dag
ISBN: 9789043512688
Uitgever: Kok
Bijzonderheid: 2007, Gebonden, harde kaft, 240p, goede staat, brievenbus
Prijs: € 7,50
Meer info - Prachtige full colour illustraties
- Samengebracht rond zeven bijbelse thema's
- Geschikt voor jong en oud
Een prachtig geïllustreerd bijbels dagboek met korte mediaties en gebeden voor iedere dag van de week. Keltische schatten laat de hoogten en diepten van het Keltische Christendom zien, niet alleen om deze traditie voort te zetten, maar om de rijkdom ervan te onthullen voor de geloofsbeleving ven vandaag.
Het dagboek bevat een rijke schakering aan gebeden, schriftgedeelten en overdenkingen. Keltische schatten kan in de gemeente worden gebruikt, maar ook in het gezin of individueel. Het boek bevat schitterende platen uit The Book of Kells.
Keltische schatten biedt een rustpunt temidden van het lawaai en de drukte van alledge en brengt ons zo dichter bij God. De mediaties zijn gegroepeerd rond zeven bijbelse thema's, zoals schepping, belofte, wijsheid, verwachting en liefde.
Philip Newell is een toonaangevende auteur op het gebied van Keltische spiritualiteit. Eerder verschenen van zijn hand Celtic Benediction, Sounds of the Eternal en The Book of Creation. Als out-kerkvoogd van de Iona Abdij schrijft hij tegenwoordig theologische werken voor the Cathedral of the Isles van Cumbrae (Schotland).
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.