Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Wit de, Dr. G.A. - Wetenschap van de menselyke bezieling / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wit de, Dr. G.A. - Wetenschap van de menselyke bezieling / druk 1
Schrijver: Wit de, Dr. G.A.
Titel: Wetenschap van de menselyke bezieling / druk 1
ISBN: 9789025599270
Uitgever: Dekker & Van De Vegt,
Bijzonderheid: paperback, 294 pp, stempel op kaft/schutblad, zeer goed/goed, past in brievenbus
Prijs: € 6,00
Meer info isbn 9025599273
Dit boek beoogt een inleiding te zijn in de psychologie als menswetenschap. Het onderscheidt zich van andere studieboeken op dit gebied doordat aandacht wordt besteed aan de lijn van voortdurende tegenstellingen, volgens welke de psychologie zich als zelfstandige wetenschap heeft ontwikkeld. Verschillende wetenschappelijk-psychologische benaderingswijzen staan heden ten dage tegenover elkaar. De auteur, als docent aan de Leergangen te Sittard verbonden, is voorstander van de fenomenologische richting in de psychologie. Hij neemt daarom het standpunt in, dat empirische wetenschappelijkheid een ruimer maar evenzeer wetenschappelijk begrip is als experimentele wetenschappelijkheid.

Na een wijsgerig-historische inleiding over het begrip ‘bezieling’ behandelt de auteur de ontwikkeling van vijf hoofdrichtingen in de hedendaagse psychologie. Hij geeft verschillende aspecten weer van moderne toepassingen; tenslotte wordt een oriëntering geboden in enkeel deelgebieden van de moderne psychologie.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.