Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Boorstin, D. - De ontdekkers / druk 3

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boorstin, D. - De ontdekkers / druk 3
Schrijver: Boorstin, D.
Titel: De ontdekkers / druk 3
ISBN: 9789051571400
Uitgever: Agon
Bijzonderheid: 2005, 795 pp, paperback, is een bibliotheekboek
Prijs: € 6,00
Meer info De ontdekkers is het geschiedverhaal van de onlesbare dorst vin de mens naar kennis - kennis over de buitenwereld, maar ook over zichzelf, zijn lichaam, zijn geest, zijn sociaal gedrag.

In dit bijzondere boek volgt Daniel Boorstin de mens op zijn intellectuele zwerftocht die hem over verre zeeën naar onbekende continenten leidde, die hem voerde naar de kern vin de materie en hem in contact bracht met het uitspansel en de duistere streken van het onderbewuste.

Voor Boorstin is die ontwikkeling van de wetenschap en de vergroting van onze kennis geen saai verhaal, maar een boeiend avontuur waarin de mens, ondanks vele tegenslagen, steeds weer die kracht vindt om zijn horizon te verruimen.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.