Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Hofman, S. - Een nieuwe start

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hofman, S. - Een nieuwe start
Schrijver: Hofman, S.
Titel: Een nieuwe start
ISBN: 9789039510285
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheid: 2003, paperback, goede staat, 133p, brievenbus
Prijs: € 6,50
Meer info Wie met de gedachte speelt voor zichzelf te beginnen en een nieuwe start te te maken is het van groot belang zich terdege te oriënteren op het zelfstandig-ondernemerschap. Dat daar veel bij komt kijken, behoeft nauwelijks betoog.

Een nieuwe start, geschreven door een man uit de praktijk, wijst op de vele voetangels en klemmen die zich op het pad van de toekomstige ondernemer kunnen bevinden. Het bevat duizend en één tips en namen van instanties die de zelfstandige-in-spé verder wegwijs kunnen maken. De zaken worden beslist niet mooier voorgespiegeld dan ze zijn, maar diegene die iedeeën en plannen heeft die het uitvoeren werkelijk waard zijn, zal zijn of haar enthousiasme zeker zien toenemen.

Onder de titel 'Eindelijk eigen baas' heeft dit boek al vele starters op weg geholpen. Deze nieuwe uitgave is geheel herzien en bijgewerkt, onder meer op het gebied van de sociale zekerheid en het vergunningenstelsel.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.