Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Tromp, Bart van - Geschriften van een intellectuele glazenwasser / de draagbare Bart Tromp

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tromp, Bart van - Geschriften van een intellectuele glazenwasser / de draagbare Bart Tromp
Schrijver: Tromp, Bart van
Titel: Geschriften van een intellectuele glazenwasser / de draagbare Bart Tromp
ISBN: 9789035135093
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: 2010, paperback, 420p., in goede brievenbus, past NIET in brievenbus
Prijs: € 6,00
Meer info Geschriften van een intellectuele glazenwasser bevat een selectie van deels niet eerder gepubliceerde essays en artikelen van de in 2007 te vroeg overleden Bart Tromp, erudiet schrijver en strijdbaar columnist, die jarenlang een unieke rol speelde op het grensgebied van politiek, journalistiek en wetenschap. De selectie bestrijkt een scala van terreinen waarop Tromp zich bewoog: politieke denkers en ideologieën, processen van staatsvorming, de internationale politiek in verleden en heden, democratie en socialisme, de functies van politieke partijen, en vragen van kunst en cultuur.
Het boek bevat voorts Tromps Amsterdamse oratie uit 1990, die een indrukwekkend beeld geeft van de geleerde die hij was. Zijn essays en artikelen getuigen van een zeldzame combinatie van helderheid van denken, maatschappelijke betrokkenheid, waarden die in het geding zijn, gezond verstand en een duurzame allergie jegens misbruik van macht.

Deze selectie uit het werk van Bart Tromp verschijnt onder auspiciën van de Bart Tromp Stichting en wordt ingeleid door Hans Daalder, emeritus hoogleraar wetenschap en politiek.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.