Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Voorwoord :Jan Smeets - ode aan dre Earring

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Voorwoord :Jan Smeets - ode aan dre Earring
Schrijver: Voorwoord :Jan Smeets
Titel: ode aan dre Earring
ISBN: 8710966021699
Uitgever: Music Maker Media Group
Bijzonderheid: Slappe kaft, 2021, 130p., voorin balpen, verder in prima staat, past in brievenbus
Prijs: € 15,00
Meer info Het team van muziektijdschrift Lust For Life presenteert Ode aan de Earring: een allesomvattend, 132 pagina’s tellend, zeer luxueus uitgevoerd magazine over zestig jaar Golden Earring!

Ode aan de Earring bevat een hele reeks nieuwe interviews met o.a. Barry Hay, Danny Vera, tatoeagekoning (en albumhoes-ontwerper) Henk Schiffmacher, film- en videoclipmaker Dick Maas en bekende binnen- en buitenlandse muzikanten die in meer of mindere mate beïnvloed zijn door de band. Daaronder bevinden zich Spike (Di-rect), Geddy Lee (Rush), Steve Harris (Iron Maiden) en Billy Gibbons (ZZ Top). Ook bevat het magazine een aantal speciale fotokaternen, op extra glossy papier, met beeldmateriaal dat nooit eerder is gepubliceerd. Verder komen fans aan het woord over hun bijzondere band met ‘de Earring’. En last but not least wordt in Ode aan de Earring bekendgemaakt welke song en welk album in de afgelopen maanden door duizenden fans en muziekliefhebbers zijn verkozen tot de allerbeste van Golden Earring.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.