Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Vekeman, Christophe, Weelden, Dirk van, Terrin, Peter - Nooit meer typen / de schrijfmachinecollectie van W.F. Hermans

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vekeman, Christophe, Weelden, Dirk van, Terrin, Peter - Nooit meer typen / de schrijfmachinecollectie van W.F. Hermans
Schrijver: Vekeman, Christophe, Weelden, Dirk van, Terrin, Peter
Titel: Nooit meer typen / de schrijfmachinecollectie van W.F. Hermans
ISBN: 9789082293302
Uitgever: Podium
Bijzonderheid: 2015, 172p.,, Gebonden, in goede staat, voorin balpen, past in brievenbus
Prijs: € 10,00
Meer info Willem Frederik Hermans (1921-1995) was een verwoed verzamelaar van typemachines: op het einde van zijn leven telde zijn collectie 161 exemplaren. Zijn collectie was niet alleen omvangrijk, maar ook uiteenlopend: van een Mignon uit 1877, via de iconische rode ibm tot een kleine, zwarte Underwood portable uit de jaren dertig. Een selectie uit deze rijke verzameling is voor Nooit meer typen magistraal in beeld gebracht door kunstfotograaf Philippe Debeerst.
Peter Terrin, Christophe Vekeman en Dirk van Weelden schreven ieder een persoonlijke bijdrage. Vekeman is een groot bewonderaar van Willem Frederik Hermans, Terrin een trouw gebruiker en bijna geobsedeerd verzamelaar van schrijfmachines, en Dirk van Weelden schrijft al sinds zijn debuut in 1987 op mechanische schrijfmachines. Dit schitterend vormgegeven boek is een eerbetoon aan een groot schrijver, maar bovenal aan de verzamelaar en zijn oog- en oorstrelende collectie typemachines.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.