Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Strik, B. - Sterven om te leven / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Strik, B. - Sterven om te leven / druk 1
Schrijver: Strik, B.
Titel: Sterven om te leven / druk 1
ISBN: 9789085700371
Uitgever: Boekenbent
Bijzonderheid: 1e druk 2005, 626pp, paperback,persoonlijke tekst op schutblad,goed, past niet door brievenbus
Prijs: € 7,50
Meer info ito de Alencar Lima wordt geboren op 14 september 1945 in Fortaleza, de hoofdstad van de Staat Ceará in Brazilië. Door zijn sterk rechtvaardigheidsgevoel zet hij zich vanaf zijn 12de jaar in voor achtergeblevenen in de samenleving. Hij sluit zich aan bij de JEC, ontstaan vanuit de Belgische Kajotterij, en wordt afdelingshoofd voor Noordoost-Brazilië.
Om sterk te staan tegen de dictatuur, die in 1964 een aanvang neemt, treedt hij in 1966 in bij de paters Dominicanen en vertrekt naar São Paulo. Ze sluiten vriendschap met de communist Carlos Marighella en vormen met hem de ALN, de Nationale Bevrijdingsbeweging.
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.