Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Graaf, Anke de, N. Schuttevaêr-Velthuys, Sanne van Havelte, H.J. van Nijnatten-Doffegnies en A.M. de Moor-Ringnalda - Gouden Vijf (omnibus met 'Zwervend naar de zon', 'Paradijs in de duinen', 'Om nooit te vergeten', 'Huis ter Dinkel' en 'Romana')

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Graaf, Anke de, N. Schuttevaêr-Velthuys, Sanne van Havelte, H.J. van Nijnatten-Doffegnies en A.M. de Moor-Ringnalda - Gouden Vijf (omnibus met 'Zwervend naar de zon', 'Paradijs in de duinen', 'Om nooit te vergeten', 'Huis ter Dinkel' en 'Romana')
Schrijver: Graaf, Anke de, N. Schuttevaêr-Velthuys, Sanne van Havelte, H.J. van Nijnatten-Doffegnies en A.M. de Moor-Ringnalda
Titel: Gouden Vijf (omnibus met 'Zwervend naar de zon', 'Paradijs in de duinen', 'Om nooit te vergeten', 'Huis ter Dinkel' en 'Romana')
ISBN:
Uitgever: Zuidhollandsche uitgeversmaatschappij
Bijzonderheid: 1990 1e druk (als omnibus) linnen met stofomslag,
Prijs: € 11,95
Meer info
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.