Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Verne - Jacht op de meteoor

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Verne - Jacht op de meteoor
Schrijver: Verne
Titel: Jacht op de meteoor
ISBN: 9789062139811
Uitgever: Loeb, Uitgevers
Bijzonderheid: 1983 Geb. groene hardcover, ex. Bibliotheek, goede staat Menselijke jaloezie, hebzucht, wetenschap en romantische verwikkelingen worden op humoristische wijze aan de kaak gesteld in deze klassieker van Jules Verne.
Prijs: € 5,00
Meer info Een meteoor die van massief goud blijkt te zijn wordt door twee Amerikaanse amateur-sterrenkundigen ontdekt. Hij trekt echter ook de aandacht van een bizarre Franse geleerde, die het kostbare hemellichaam weet aan te trekken, zodat het op Groenland neerstort. Dan is de verwarring compleet, want wie behoort deze meteoor nu toe? Menselijke jaloezie, hebzucht, wetenschap en romantische verwikkelingen worden op humoristische wijze aan de kaak gesteld in deze klassieker van Jules Verne.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.