Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Berk, M. - Onder het oppervlak / vijf verhalen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berk, M. - Onder het oppervlak / vijf verhalen
Schrijver: Berk, M.
Titel: Onder het oppervlak / vijf verhalen
ISBN: 9789025422455
Uitgever: Atlas
Bijzonderheid: 1998, 126p, zgan 448 978902542Een speurtocht naar het verborgen liefdesleven van schrijfster Belle van Zuylen. Heeft ze nu wel of niet de vleselijke liefde met Constant d'Hermenches geconsumeerd? Door toeval en de vondst van twee vergeelde liefdesb
Prijs: € 5,00
Meer info 15 Samenvatting
Een speurtocht naar het verborgen liefdesleven van schrijfster Belle van Zuylen. Heeft ze nu wel of niet de vleselijke liefde met Constant d'Hermenches geconsumeerd? Door toeval en de vondst van twee vergeelde liefdesbrieven in een reiskoffertje, afkomstig uit het bezit van een oude familie, wordt licht geworpen op deze delicate affaire. Bennie en Adèles nichtjes, die een verrassing gepresenteerd krijgen die ze nooit meer te boven komen. Een verhaal over het zwarte leven van begrafenisondernemers en hun manier om door zwart-getinte humor hun zware beroep leefbaar te houden: de uitreiking van 'de vrolijke urn'. Twee vriendinnen, beiden ooit hevig teleurgesteld in het mannelijk ras, maar inmiddels hun vrijheid, zelfstandigheid en levensgeluk heroverd hebbend, vermalen als dominante bulldozers een zojuist door haar man verlaten, diep verdrietige vriendin. De schrijfster van 'stukjes', wier leven wordt opgedeeld in stukjes, lijkt plotseling een grote roman te beleven.
Toon minder
Productspecificaties
Inhoud
Taal
Nederlands
Bindwijze
Paperback
Druk
1
Verschijningsdatum
februari 2003
Afmetingen
Afmeting: 20 x 12,6 x 1,2 cm
Aantal pagina's
126 pagina's
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.