Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Buissink, F. - Er is een vlieg geland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buissink, F. - Er is een vlieg geland
Schrijver: Buissink, F.
Titel: Er is een vlieg geland
ISBN: 9789043900294
Uitgever: Tirion Algemeen
Bijzonderheid: ppb, 96pp, zgan Meer dan vijftien jaar was Frans Buissink achtereenvolgens chef-redacteur en hoofdredacteur van Grasduinen, het groenste maandblad van Nederland. In die tijd leerde hij wat er nog over is van planten en beesten in de natuur heel goed
Prijs: € 6,00
Meer info 207 9789043900294 Meer dan vijftien jaar was Frans Buissink achtereenvolgens chef-redacteur en hoofdredacteur van Grasduinen, het groenste maandblad van Nederland. In die tijd leerde hij wat er nog over is van planten en beesten in de natuur heel goed kennen. Maar meer nog de biologen, de boswachters, de beschermers, de buitenfotografen en de wandelaars. Uit die bonte gemeenschap putte hij de humor voor zijn columns in Grasduinen. 'Groots en meegesleept' genieten van ongerepte wildernis is er in Nederland niet meer bij, maar de kleine, soms vlijmscherpe waarnemingen van Frans Buissink tonen dat de grote wonderen van deze planeet vaak gewoon in ieders achtertuin te vinden zijn.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.