Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Bomans - Op de keper beschouwd / druk 9

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bomans - Op de keper beschouwd / druk 9
Schrijver: Bomans
Titel: Op de keper beschouwd / druk 9
ISBN: 9789010047489
Uitgever: RBI
Bijzonderheid: 1983, Paperback / softback, redelijk Met humor en ernst gekruide bespiegelingen over zeer uiteenlopende zaken, grotendeels eerder in de Volkskrant gepubliceerd. Het zijn aardige stukjes, hoewel niet van enige zelfingenomenheid ontbloot. Ook waar de o
Prijs: € 5,00
Meer info Met humor en ernst gekruide bespiegelingen over zeer uiteenlopende zaken, grotendeels eerder in de Volkskrant gepubliceerd. Het zijn aardige stukjes, hoewel niet van enige zelfingenomenheid ontbloot. Ook waar de onderwerpskeuze een tikje gedateerd lijkt, blijft de zwierige stijl charmeren. Bevat o.m. twee interviews met zichzelf, de "Kroniek van de familie Brederode" (een parodie op de familiegeschiedenis) en schetsen over Nijmegen en Haarlem.

(NBD|Biblion recensie, Redaktie)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.