Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Hartland - Zeven stappen naar het verraad

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hartland - Zeven stappen naar het verraad
Schrijver: Hartland
Titel: Zeven stappen naar het verraad
ISBN: 9789026976445
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheid: 1985, Paperback / softback, redelijk De Britse ambassadeur bij de Verenigde Naties in Wenen is in zijn vroegere carriere bij de geheime inlichtingendienst een keer doorgeslagen. De Russen hebben daarvan duidelijke bewijzen, die ze nu uitspelen om de
Prijs: € 5,00
Meer info De Britse ambassadeur bij de Verenigde Naties in Wenen is in zijn vroegere carriere bij de geheime inlichtingendienst een keer doorgeslagen. De Russen hebben daarvan duidelijke bewijzen, die ze nu uitspelen om de man tot medewerking te dwingen, nadat ze ook zijn dochter hebben ontvoerd. De ambassadeur zwicht en zet daarmee de zeven stappen naar het verraad (zie titel), zij het met grote aarzeling. Als hij zijn voormalige chef hierover informeert, komt deze hem ten slotte te hulp en geeft hem de kans zich te rehabiliteren. Uitstekende sfeer- en karaktertekening, strakke schrijfstijl en goede opbouw in een klimaat dat eigentijds en levensecht overkomt. Een intrigerend verhaal en een spannend boek. Redelijke letter op grauw papier, ruime bindmarge. Zie ook a.i. 85-10-033.

(NBD|Biblion recensie, Manu Manderveld.)
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.