Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Gallagher, D.G. - Charmed 5 Duistere wraak

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gallagher, D.G. - Charmed 5 Duistere wraak
Schrijver: Gallagher, D.G.
Titel: Charmed 5 Duistere wraak
ISBN: 9789054258209
Uitgever: Big Balloon, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2005, ppb, 249 pag goede staat 9789054258209 De Charmed Ones zitten niet lekker in hun vel. Phoebe mist Cole, die een weekje weg is. Piper heeft te veel hooi op haar vork genomen met het huishouden, haar leven als heks en het runnen van P3, haar nach
Prijs: € 5,00
Meer info De Charmed Ones zitten niet lekker in hun vel. Phoebe mist Cole, die een weekje weg is. Piper heeft te veel hooi op haar vork genomen met het huishouden, haar leven als heks en het runnen van P3, haar nachtclub. Paige moet nog altijd wennen aan haar nieuwe rol als beschermer van de Onschuldige en daarbij trekt ze zich het leed van de zieken en zwakkeren steeds meer aan. Maar dan wordt Piper geïnspireerd door een energieke band die auditie komt doen in de club. Phoebe leert een leuke studente kennen op haar cursus webdesign en Paige ontmoet nieuwe vrijwilligers in het opvanghuis waar ze werkt. Even lijkt het dat hun leven een positieve wending neemt, maar dan ontdekken ze dat een duistere kracht hun macht onttrekt: Phoebe verliest haar kortetermijngeheugen, Piper heeft haar emoties niet langer onder controle en Paige kan haar ogen niet meer openhouden van vermoeidheid. Ondertussen nemen hun krachten steeds verder af. Zou het iets te maken hebben met de nieuwe mensen die ze onlangs hebben ontmoet? Ze zullen er snel achter moeten komen wie of wat hun krachten ontvreemdt, voordat de Macht van Drie voorgoed is verdwenen.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.