Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Lette - Bonga bonga de macho op de hak

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lette - Bonga bonga de macho op de hak
Schrijver: Lette
Titel: Bonga bonga de macho op de hak
ISBN: 9789062919673
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: Ppb, 271pp redelijke staat 022 In een kannibalendorp worden twee gevangenen voor de keus gesteld: de dood of Bonga Bonga. De eerste kiest Bonga Bonga: tweehonderd Watusi bedrijven sodomie met hem. De tweede kiest hierna voor de dood. Het opper
Prijs: € 5,00
Meer info In een kannibalendorp worden twee gevangenen voor de keus gesteld: de dood of Bonga Bonga. De eerste kiest Bonga Bonga: tweehonderd Watusi bedrijven sodomie met hem. De tweede kiest hierna voor de dood. Het opperhoofd verklaart: de dood door Bonga Bonga. Wie dit een leuke mop vindt, zal zich wel vermaken met deze trendy roman, die zich afspeelt in de jet-set van Hollywood met veel sex en drugs. Voor anderen overheerst de meligheid. De uitgever heeft het boek een appetijtelijk jasje gegeven met veelbelovende kritieken op de flap. Normale druk.
(Biblion recensie, A. Grob-Haen.)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.