Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Hoffman, A. - Witte paarden / druk Heruitgave

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoffman, A. - Witte paarden / druk Heruitgave
Schrijver: Hoffman, A.
Titel: Witte paarden / druk Heruitgave
ISBN: 9789041400772
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1995 Ppb 274 pag zgan 374 9789041400772 Witte paarden' speelt in Californië. We ontmoeten King Connors, die het niet verder heeft gebracht dan bouwvakker. We leren de verbitterde Dina kennen, evenals hun dochter Teresa en hun twee zo
Prijs: € 5,00
Meer info Witte paarden' speelt in Californië. We ontmoeten King Connors, die het niet verder heeft gebracht dan bouwvakker. We leren de verbitterde Dina kennen, evenals hun dochter Teresa en hun twee zoons: Reuben en de luie, maar innemende Silver. Op het oog een gewoon gezin. Maar dan verschijnt Bergen op het toneel, de detective die Dina's vader twintig jaar tevoren had ingehuurd om zijn dochter op te sporen, die de benen had genomen met King Connors. De gebeurtenissen die volgen worden gekenmerkt door een mengeling van alledaagsheid en mysterie. Wanneer Dina ten slotte inziet dat haar droom een meisjesfantasie is, is het voor haar kinderen Teresa en Silver te laat om nog genoegen te nemen met de prozaïsche werkelijkheid.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.