Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Sluysmans - Balans van de oude man

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sluysmans - Balans van de oude man
Schrijver: Sluysmans
Titel: Balans van de oude man
ISBN: 9789060451496
Uitgever: Hollandia, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1984, Paperback / softback, zgan Een bundel met korte verhalen en enkele gedichten van grotendeels onbekende auteurs. Vele verhalen spelen rond de kersttijd: een (wonderlijke) gebeurtenis vindt plaats rond Kerstmis, of de hoofdpersoon wordt in deze t
Prijs: € 5,00
Meer info Een bundel met korte verhalen en enkele gedichten van grotendeels onbekende auteurs. Vele verhalen spelen rond de kersttijd: een (wonderlijke) gebeurtenis vindt plaats rond Kerstmis, of de hoofdpersoon wordt in deze tijd herinnerd aan een persoonlijke belevenis uit zijn leven. De verhalen zijn geschreven vanuit een roomskatholieke geloofsovertuiging. De traditionele kerstviering in vele gezinnen, de geboorte van God, Winterse landschappen en eenzaamheid zijn de thema's. De auteurs vertellen over het leven, de gedachten en vooral de gevoelens van eenvoudige mensen. Rustige, vredige verteltrant. Eenvoudige woordkeus. Niet alle verhalen hebben een logische opbouw. Niet alleen geschikt als leesboek, maar ook als voorleesboek rond Kerstmis te gebruiken.

(NBD|Biblion recensie, Antoinette v.d. Heuvel
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.