Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

meer, hans vd - Wally Boom

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: meer, hans vd - Wally Boom
Schrijver: meer, hans vd
Titel: Wally Boom
ISBN: 9789085481874
Uitgever: GigaBoek
Bijzonderheid: 2008, Gebonden,zgan 92 9789085481874 Wally Boom is een muzikale ‘brugpieper’ van twaalf jaar. Als hij op een regenachtige dag verongelukt en met zijn volle bewustzijn in een hondenpup reïncarneert, heeft hij maar één doel: zo snel mogelijk terug naar
Prijs: € 10,00
Meer info Wally Boom is een muzikale ‘brugpieper’ van twaalf jaar. Als hij op een regenachtige dag verongelukt en met zijn volle bewustzijn in een hondenpup reïncarneert, heeft hij maar één doel: zo snel mogelijk terug naar zijn ouders om te laten weten dat hij nog leeft. Vanaf dat moment begint een reeks spannende en ontroerende gebeurtenissen. Kruip in de huid van Wally Boom en ervaar zijn strijd naar de erkenning van zijn ware identiteit.

Leeftijdsindicatie: 12+
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.